Annonse

Filminfo og video

Welcome to the Jungle

Nå du ser "Welcome to the Jungle" (org. The Rundown) får du en miks av Indiana Jones, Tomb Raider og Commando. Men det er ikke noe negativt i det, for dette er to timer med action og humor.

The Rock alias Beck står snart overfor byens onde tyrann, (Christopher Walken) og befinner seg i en vanskelig situasjon sammen med en vakker opprørsleder (Rosario Dawson) på jakt etter en verdifull kulturskatt. Det blir en eksplosivt uhøytidelig morsom og knallhard fight med flotte pyroeffekter helt til siste slutt.

Er 'The Rock' i ferd med å bli den nye Arnold? Ikke vet jeg, men synes å se mange paraleller mellom deres filmkarrierer. Store og brøytende, ustyrlige når de får våpen i hendene, testo-fylte kommentarer... vi får se. Legg merke til en liten scene i starten på filmen, når The Rock går inn på diskoteket. På vei inn møter han faktisk Arnold som snur seg mot han og sier; "Have fun".
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse