Annonse
For en tid tilbake skrev vi om MGM-sjefen Harry Sloans utspill om flere filmer med store navn, og under pressekonferansen til Casino Royale står Sloan fortsatt på sitt. Dette inkluderer filmer som film nummer 22 om James Bond, og oppfølgere til Pink Panther og Thomas Crown. Steve Martin har visstnok levert et nytt manuskript til Pink Panther og oppstart av filmingen er satt til februar 2007.

Men den viktigste nyheten som mange Ringenes Herre fans er utrolig nysgjerrig på, er om vi virkelig vil få se Hobbiten på lerretet. Sloan er fast bestemt på at det skal bli laget to filmer i dette prosjektet, hvor film en skal ta for seg boka Hobbiton, mens film to skal ta for seg fotnoter og kildemateriale som linker Hobbiten til Ringenes Herre. MGM er i kontakt med Peter Jackson, som tidligere har sagt seg interessert i å regissere Hobbiten og New Line Cinema som eier rettighetene til å produsere filmen, MGM eier kun rettigheter til å distribuere den. Det skal også legges til at Jackson neppe returnerer i registolen for New Line før han får pengene han mener studioet skylder ham etter Ringenes Herre.

Til slutt melder Sloan i fra at filmen Rocky Balboa vil være den absolutt siste filmen om boksestjernen Rocky, dette fordi den italienske hingsten begynner å bli altfor gammel til å kunne være med i bokseringen.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse