Annonse
Danny Boyle har vært innom mange forskjellige typer film siden han debuterte med et brak i 1994 med skrekk/thrilleren Shallow Grave. Siden den gang har han puslet med syllskarp samfunnskritikk i kultfilmen Trainspotting, romantiske toner i A life less ordinary, solbading og haiangrep i The Beach, apokalyptiske spådommer i 28 dager senere… og barnslig fortellerglede i Millions.

Neste film til Boyle er Sunshine, en film som tar oss vekk fra jorden og ut i det ytre rom, nærmere bestemt til opprinnelsen for alt liv; solen.


50 år frem i tid er solen døende og med den dør alt liv på jorden, et team av astronauter blir sendt til solen for å gjøre et siste forsøk på å holde solen i live.

En løvtynn handling altså, men Boyle er kanskje mannen som kan gjøre noe ut av det og vise at han også takler sci-fi. Boyle fikk for øvrig et tilbud om regissere del fem av Alien men takket nei til det.

Et klipp hvor Danny Boyle snakker litt om filmen og en del klipp fra filmen
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse