Annonse
Med bøker om bl a marilyn Manson, Dave Navarro, Jenna Jameson og den kommende boka om Pick-up Artister er boken om gutta i Crüe verdt å lese. Hvordan filmen blir gjenstår bare å se.

Det legges ikke mye tåke mellom såkalt sannhet og hva du lese i the Dirt, det er nok dop, sex og alkohol, død, trageider og virkelighetesn Spinal Tap. Tommy Lee og bandet har definitivt vært gjennom det meste, men kan den kommende filmen om bandet, som kommer ut i 2008 en gang, stå til forventiningene? Vel, i rollen som Ozzy får vi Christopher Walken og Val Kilmer kommer til å spille David Lee Roth, men bandet skal etter sigende spilles av heller ukjente skuespillere.

Filmen er midt i preproduksjonen og blir filmen som boka, altså et must for en hver fan av rock n roll, så får vi en hei dundrende story av dimensjoner. Men om filmen i det hele tatt når lerretet er vel aldri sikkert når det gjelder Mötely Crüe. Det detimot er sikkert er at vi har noe å glede oss til.

Så kan produsentene i Patamount og MTV jobbe med regissør og bandet, blir det party i kinosalen.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse