Annonse
Filmen som har blitt en av de meste kjente norske filmene gjennom tidene har i nyingspillingen fått handlingen flyttet til Nord-Amerika og samene er blitt til indianere.

En vikinggutt blir forlatt etter et oppgjør mellom vikinger og en indianerstamme. Han blir oppdratt som indianer i stammen og blir nødt til å kjempe mot sine egne når vikingene kommer tilbake.

Jeg aner konturene av en kalkun, regissøren av filmen leverte sist nyinnspillingen av The Texas Chainsaw Massacre til svært lunken kritikk. Filmen er selvfølgelig totalt historisk ukorrekt, legg spesielt godt merke til vikingene sine ”uniformer”.

>> SE TRAILER!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse