Annonse
I løpet av helgen som gikk har Filmforumet.no altså fått nye klær. I samarbeid med skribentene har vi den siste uken samarbeidet for å komme frem til en bedre løsning med presentasjonen av nyheter på forsiden, og enkelte designmessige tilpasninger. Som dere ser ble hele sidens design byttet i samme operasjon, og vi håper at dette faller i smak hos dere.

Det er noen småting som gjenstår å fikse på, men ikke ting som vil hindre dere å bruke siden på samme måte som før.

Jeg vil gjerne takke FF´s skribenter for gode innspill til omgjøringen, og håper dere er fornøyd med vårt nye utseende. Jeg tar gjerne imot tilbakemeldinger på mail eller som kommentar til denne artikkelen.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse