Annonse
De forteller videre at selv om filmens handling er lagt til klankrigene i Genpei, i det 12. århundret, blir filmen omtalt som Japans første virkelige western. Tittelen er en henvisning til spaghettiwestern-karakteren Franco Nero som ble berømt på 60-tallet.

Filmen foregår utelukkende på engelsk, og rollelisten består av japanske skuespillere som Hideaki Ito, Koichi Sato, Kaori Momoi, Yusuke Iseya og Masanobu Ando. Skuespillerne gikk på to måneders intensivkurs i engelsk som en del av forberedelsene.

Regissør Quentin Tarantino skal også spille en rolle i filmen. Innspillingen av "Sukiyaki Western: Django" avsluttes i slutten av november.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse