Annonse
Denne nyheten kommer bare kort tid etter nyheten om at regissøren av "Ringenes Herre"-trilogien, Peter Jackson, sa at han ikke ønsker å ta på seg produksjonen denne filmen. Dette på grunn av søksmål mot New Line Cinema angående inntektene av "Ringenes Herre".

Det antas at om Raimi skal lage den fjerde "Spider"-filmen, så vil innspillingen starte kort tid etter den tredjes release 4. mai 2007. Det vil bli interresant å se om noen andre ønsker å ta på seg denne produksjonen, eller om MGM (som har distribusjonsrettigheter til LOTR-serien) klarer å få New Line og Jackson med på laget allikevel.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse