Annonse
Etter dette følger fire måneders produksjon i Prague i Tjekkia. "Prins Caspian" vil få arbeidstittelen "Toastie", men dette blir nå trolig endret siden det har sluppet ut.

Den første Narnia-filmen ble også filmet på flere forskjellige steder på New Zealand og i Tjekkia. Det er foreløpig ikke bekreftet andre steder.

I "Prins Caspian" vender de fire søsknene tilbake til det magiske landet Narnia, der det i mellomtiden har gått 400 år siden de dro derfra. Barna må nå hjelpe de beboerne som er blitt drevet til landets fjerne avkroker. De forsøker å styrte trontakeren Miraz og få den rette tronarvingen, den unge Prins Caspian, tilbake på tronen.

"The Chronicles of Narnia: Prince Caspian" har forventet premiere i mai 2008.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse