Annonse
Trønderbandet er definitivt et enten eller type band, de er elsket av fansen og de i motsatt hjørne kan ikke fordra dem. Men man kommer ikke unna at dette er et band som er utrolig glade i å spille, har lagt ned et vanvittig arbeid og gir publikum et verdig show. 1million solgte plater sier egentlig nok alene. D.D.E. er et folkelig band som ikke sparer på noe når de står på scenen og bør anerkjennes for den bedriften de er. De er et forbilde på bandprofesjonalitet, suksess og engasjement.

Når bandet avslutter sin gule tur gjennom landet på et utsolgt Rockefeller, drar de opp en glede i innsatsen og et knippe låter som får samtlige i publikum til å reise seg, synge med og veive med armene. De får en konsert de vil drømme om og gutta i bandet en opplevelse å minnes. Som alltid når det er fullt på Rockefeller, blir det noe spesielt over atmosfæren og du går ut i natta med en kriblende følelse av en stor opplevelse. D.D.E. er dog intet unntak. Og for alle som ikke kunne være der, er dette den perfekte erstatningen.

Men det er ikke bare konserten som er en opplevelse på denne DVD'en. Utdraget fra TV2s' serie om bandet gir minst like mye moro i form av intervjuer, reportasjer og klipp fra fans, backstage og bandets kommentarer. Faktisk så er ekstramaterialet det som kanskje fenger mest, en entusiastisk Kurt Nilsen som får foto av seg selv og bandet, gutten med Downs syndrom som er die hard D.D.E. fan, fanklubben som fremfører hyllestlåt til bandet og som smelter fordi Bjarne Brøndbo tok henne på "kjakan". Serien fra TV2 er sjarmerende og morsom.

Dette er et gavepakke av en DVD til den enorme fanskaren bandet holder for sine føtter og føyer seg inn i rekken av gode Rai-Rai minner for samtlige D.D.E. fans rundt i Noregs land. Nyt den.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse