Annonse

Filminfo og video

Disaster

Disaster byr på en mer vulgær Team America/Armagedon/McGyver og litt Indiana Jones. Den er helt klart en parodi på det meste og er spekket med sikkel- og sex humor, enkel moro og bare bryster. Isteden for NASA så har vi ASSA, Mötley Crüe spiller seg selv, det er utrolige kommme-ut-av-knipa situasjoner, vi har våre typiske helter, det er action og fritt for kliss. Det er en super gutt film, men like fullt en film for de som ser humoren mellom linjene, at dette er en enkel og morsom film som tar Team America ut på nye høyder og som gjør narr av alle disse heltefilmene som florerer på markedet.


Dette er på ingen måte en ny type film, de har ikke skissert noe nyskapende og utrolig med Disaster, men heller en enda-en-slik-film sak som er mer underholdning enn noe annet. De som har en hang til dukke- og animert film bør kunne unne seg denne, for det er ikke til å komme unna at det ikke er en hysterisk dyktig produksjon. Den vil sikkert bli dømt som dårlig av mange, og kanskje skli inn i en kulthylle hos noen. Uansett så er den litt sær og ikke noe for enhver, men heller for den interesserte.

Men så må det også sies av både Team America og Thunderbirds er langt bedre enn denne. Hos disse to var vel alt fra budsjett til ide større og alt det der, men allikevel så er det noe ved Disaster som vil treffe en og annen der ut. Det er øyeblikk her og der som gjør at den overlever, men hvis du snur på det så er det langt mer ved den som gjør at den drukner. Er du heldig så ser du den kanskje i hylla hos en videoforhandler, for dessverre så blir nok ikke dette en fronthylle film.

Men dog, jeg tror vel jeg hadde satt bedre pris på denne filmen hadde jeg vært 18 og høy, enn 28 og klar.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse