Annonse
J.J. Abrams er nå bekreftet som regissør for StarTrek XI og det stopper ikke der. Et annet rykte ville ha det til at Matt Damon skulle spille en ung Kaptein James T. Kirk. Etterhvert som ryktene har fått roet seg kan det se ut til at det ikke tar den retningen allikevel.

SCI-FI spurte Damon om dette under en promotering av "The Good Shepherd", og om hvor vidt han er åpen for idéen. Her er hans svar:

"If the script was good, I'd do it... But, yeah, I heard that [rumor]. I think J.J. Abrams or somebody said that at [a] press junket or something, and it got picked up [by the media and Star Trek fans]."

Vi får se hva som skjer. Hollywood slutter jo aldri å overraske...
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse