Annonse
227Linn Aronsen er norges yngste kinosjef!
Foto: Budstikka.no- Vanligvis ser vi jo mennesker i 25 års alderen bare i billettlukene og i kioskene på kinoene. Hvordan har det seg at du har fått muligheten til denne stillingen i så ung alder?

- Jeg fikk en henvendelse av Petter Vennerød etter tips fra hans bror Christian Vennerød. Christian Vennerød var min sjef i Dine Penger hvor jeg jobbet ved siden av studier i fem år.

- Hva er det som vil gjøre det mer verdt å gå på denne kinoen?

- Asker Kino har lyd- og bildeutstyr i toppklasse. Dessuten satser vi på ”ekstremkomfort” i kinosalen. Her har vi vippbare stoler med ekstra god benplass kombinert med stor høydeforskjell mellom radene. Hos oss vil et barn, som havner bak en høy voksen fortsatt ha en god filmopplevelse! I tillegg vil vi servere publikum både øl og vin.

- Mange er fornøyd bare de får baconcrisp og Cola, er det marked for kinoer med servering?

- Jeg tror publikum blir mer og mer kvalitetsbevist. Gimle kino Oslo er et godt eksempel på at det er et marked for et utvidet tilbud på denne fronten. Mange ønsker en ekstraservice når de skal nyte en god film og det skal vi gi dem. Det kommer nok til å gå mest popcorn og cola – det viktige er at vi gir publikum valgmuligheter.

- Hvilke ambisjoner har du for driften av kinoen?

- Det må være å gi Asker-publikummet landets beste kinotilbud.
Film er best i Asker!

- Har du noen "kinosjef-forbilder"?

- Jeg har stor respekt for det Monika Roser Heineberg (tidligere kinosjef i Asker) og Ingeborg Moreus Hansen har gjort for å utvikle markedet for ”kvalitetsfilmen”.

- Vil det være rom for alle typer filmer, eller er det bare de store "bestselgerne" som vil slippes løs i de nye salene?

- Asker Kino skal tilby både bredde og kvalitet. Vi ser også mange spennende muligheter til å samarbeide om spesialarrangementer med andre aktører i Askers nye Kulturhus.

- Og standardspørsmålet, hva er dine favorittfilmer?

- Denne er tøff! Jeg vil trekke frem den danske filmen ”Festen”. Den er et perfekt eksempelet på en film som gir deg mye å tenke på, samtidig som man blir fullstendig revet med følelsesmessig. Filmer som treffer både hode og hjerte er flott! Dessuten er jeg en stor Woody Allen fan! Men jeg liker alle typer filmer, ”American Beauty” var fantastisk!


Vi ser frem til åpningen av kinoen og ønsker
Linn Aronsen lykke til med jobben fremover!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse