Annonse
783"Den kommer til å bli fantastisk. Den beste hittils" sier den 62 år gamle filmskaperen.

Innspillingssteder er foreløpig ikke fastslått, men Lucas sier at deler av filmen vil spilles inn i Los Angeles.

Det fjerde kapittelet av "Indiana Jones" sagaen, som kommer på kino (i USA) i 2008, har vært under utviklig i et tiår med flere forskjellige manusforfattere som har forsøkt å utarbeide et manus. Men det er først i det siste at ting har begynt å ta form.

Lucas har vært hemmelighetsfull når det kommer til handlingen, men har lovet at filmen vil ha veldig interresante mysterier. "Den blir veldig bra" sier Lucas.

Under Rome FilmFestival i oktober uttalte den 64 år gamle Ford at han gledet seg til å samarbeide med Lucas og Spielberg igjen med den fjerde "Indiana Jones" filmen. Ford mener selv at han er i god nok form til å spille tittelrollen på tross av sin alder.

Ford spilte Indiana Jones i Raiders of the Lost Ark i 1981, Indiana Jones and the Temple of Doom i 1984 og Indiana Jones and the Last Crusade i 1989.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse