Annonse

Filminfo og video

Black Sheep

Det siste en sauebonde fra et tettgrodd dalstrøk i Norge vil bekymre seg over er at saueflokken skal gå amok og angripe befolkningen. Jonathan King har virkelig satt seg inn i sauens sted, og gjort det umulige mulig: på New Zealand er det over 40 millioner sauer, og nå går de berserkergang mot den isolerte befolkningen.


Henry, yngstemann i en familie som har drevet sauegård i over hundre år, returnerer for å selge sin del av ansvaret til sin eldre bror. Hvorfor? Han har sauefobi. Ikke akkurat passende for en kommende bonde. Når han ankommer gården oppdager han at broren har eksperimentert med genteknologi i hemmelighet på familiegården. Og da går vel ting ikke alltid så bra? Miljøvernere har oppdaget dette, og setter ut for å sette en stopper. Men å uheldigvis slippe ut et mutert lam ut på frifot er nok ikke det lureste de gjør. Resten av flokken blir smittet, og sauene blir med ett muterte sauer på jakt etter menneskeblod. Og menneskene er ikke akkurat i overtall i denne stakkars øynasjonen.


Filmen ser ut til å ha sirkulert på ulike filmfestivaler verden over, men det er nok usikkert om vi får sett denne mørke skrekkomedien på lerretet her i Norge. Men det er bare å være på tå hev når ryktene om DVD-slipp ankommer. Man kan jo ikke dømme dette prosjektet på forhånd, men at det blir en bisarr severdighet trenger man ikke å tvil på etter å ha sett klippet som det linkes til nedenfor.

Trailer: http://www.blacksheep-themovie.com/

En scene fra Black Sheep: http://www.black-magic.co.nz/home/?p=318

Filmen skal vises på Tromsø Internasjonale Filmfestival, så de som har sjangsen, bør få med seg den der. Vet ikke noe om den skal sirkulere rundt på kinoe over hele landet.

http://www.tiff.no/?go=film&id=46
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse