Annonse

Filminfo og video

Den ville lvefesten

En ung og vilter tenåringsku mister faren sin som er sjef på gården. Når så den unge kua skal prøve å fylle farens fotspor strekker han ikke til. De onde ulvene som drepte faren angriper gården og kidnapper noen høner, og den unge kua bestemmer seg for å redde dem. Det hele ender i et slagsmål mellom ulver og gårdsdyr der de snille gårdsdyrene selvsagt vinner. Den unge kua får vist at han(!) duger til noe likevel og alle blir glade og lykkelige.


Denne filmen lider av mange svakheter. Den mangler totalt sjarm, har ingen minneverdige figurer og forteller en historie som både for voksne og (paradoksalt nok kanskje enda mer) for barn er totalt uengasjerende. Det brukes mye tid på meningsløs dansing og scener som overhodet ikke driver den ellers så svake historien fremover. Vitsene er mange, men de holder sjelden til mer enn et lite trekk på smilebåndet. Dette er en av de filmene hvor man titter håpefullt på klokka i håp om at det har gått i hvert fall fem minutter siden sist du så etter.

Den ville låvefesten prøver å utgi seg for å være kulere enn den er, for det er den virkelig ikke. En feit mus med solbriller som synger Mr. Bombastic er den eneste scenen som hadde potensial til å bli litt kul, men den var selvsagt kortet ned til fordel for atter en countrysyngende hest. Som helhet fremstår Den ville låvefesten som en halvhjertet og sjelløs komedie som ikke er verdt pengene verken for deg eller for seksåringen. Dere vil garantert bli skuffet.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse