Annonse
Directors Guild Awards er prisen som står sterkest for regissører, kanskje bortsett fra Oscar-statuetten. I helgen stakk Scorsese av med denne gjeve prisen foran regissører som Alejandro González Iñárritu for Babel, Bill Condon for Dreamgirls, Jonathan Dayton og Valerie Faris for Little Miss Sunshine og Stephen Frears for The Queen.

Mange mener dette er det sterkeste kortet for at Scorsese også stikker av med Oscar-statuetten for beste regi, da vinneren av DGA de siste 52 av de 58 årene også har vunnet Oscar. Scorsese vant på sitt syvende forsøk etter å ha vært nominert for Aviator, Gangs of New York, The Age of Innocence, GoodFellas, Raging Bull og Taxi Driver.

Den 25. februar stiller Marty opp mot Clint Eastwood (Letters From Iwo Jima), Alejandro González Iñárritu (Babel), Stephen Frears (The Queen) og Paul Greengrass (United 93) og med Golden Globe i den ene lomma og DGA i den andre skulle man tro det ville være en sikker vinner å satse på Martin Scorsese i år.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse