Annonse
Det siste året har vært turbulent for den tidligere modellen. 20 dager etter at hun fødte en datter, døde Smiths 20-årige sønn av en dødlig blanding av metadon og antidepressiv medisin. Ved sin død var Anna Nicole Smith involvert i et søksmål som handlet om identiteten til datterens far – som fortsatt er uavklart.

Anna Nicole Smith, eller Vickie Lynn Marshall som var hennes opprinnelige navn, medvirket i filmer som "The Hudsucker Proxy" og "Naked Gun 33 1/3", og hadde dessuten gjesteopptredener i en rekke TV-serier. Hun fikk et comeback i realityshowet "The Anna Nicole Smith Show" fra 2002-2004, hvor man kunne følge den eksentriske blondinens liv.

Wikipedia har mer om henne
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse