Annonse
Filmen som skal foregå mellom Batman Begins fra 2005 og den aller første Batman filmen fra 1989 og har allerede bekreftet Heath Ledger som The Joker. Rollen som Harvey Dent, eller Two-Face som alle kjenner ham fra Batman Returns, ble udødeliggjort av Tommy Lee Jones og skal nå føres videre av Aaron Eckhart.

Two-Face er en advokat hvis ansikt blir vansiret av syre, og han bruker mynter til å bestemme om han skal være snill eller ond. Og mange regner med at stjernen fra Thank You for Smoking er et bedre valg enn Jake Gyllenhaal som tidligere var linket mot filmen.

Filmen har premiere sommeren 2008
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse