Annonse
Selv om han egentlig skal styre staten han er guvernør for, har det strømmet enkelte rykter om at han allikevel vil dukke opp i en liten rolle i "Terminator 4". Tidligere rykter har villet ha det til at han ikke skulle være med i filmen i hele tatt.

“I think it's in his contract [to make an appearance]”, sier MGM CEO Harry Sloan til The Boston Herald, og bekrefter samtidig at det trolig bare blir en “cameo”.


I følge Sloan har er de på jakt etter en ny skuespiller til å spille den nye Terminator. På et tidspunkt var det snakk om Vin Diesel, men dette har de trolig lagt bak seg. Hva som vil skje videre gjenstår å se.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse