Annonse
Serien presenteres i et samarbeid mellom TVNorge, Dagbladet.no og OneCall og har blandt andre Christian Skolmen og Pia Tjelta i to av hovedrollene.


Allerede nå kan du se på nettet de fire første episodene av serien der fire menn med forskjellig bakgrunn møtes i Stockholm for å planlegge det perfekte kupp. Å stjele 354 millioner kroner!

TVNORGE viser to episoder av Hombres hver uke. På nettet vil du nå få anledning til å se disse en uke i forveien.

De fire er den småkriminelle finansakrobaten Pål Skogland. Brødrene Victor og Emil Carlberg som jobber i et anerkjent fondsfirma samt overklassegutten Manne af Ejderhorn. I fengsel fikk Pål tak i informasjon som kunne føre ham til 354 millioner raske kroner. For å få tak i pengene allierer han seg med de tre andre som hver har spesialkunnskap som er nødvendig for å gjennomføre kuppet.

Se episodene her: www.dagbladet.no/tv

(Kilde: TVNorge.no)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse