Annonse

Filminfo og video

The Glow

The Glow handler om det nygifte paret Matt og Jackie som har vanskeligheter med å få barn. De møter på noen eldre mennesker som gir dem et fantastisk tilbud hvor de kan bo i en flott og romslig leilighet til en utrolig billig penge. Matt tenker ikke over at dette nok er for godt til å være sant, og paret takker ja til tilbudet. De eldre menneskene som først virket så hyggelige og imøtekommende begynner etter hvert å oppføre seg mer og mer merkelig. Det bor et annet ungt par i leilighetskomplekset, men de forsvinner plutselig sporløst. De eldre menneskene klarer også av en eller annen grunn å holde seg særdeles friske og unge. Hva er hemmeligheten bak mysteriet?

Filmen er en amerikansk TV-filmen fra 2002 som av en eller annen merkverdig grunn har funnet veien til DVD-markedet. Mest av alt minner The Glow om en lang og eksepsjonelt dårlig X-Files-episode. Hovedrollene spilles av Dean Cain (fyren som spilte Supermann i TV-serien) og Portia de Rossi (kanskje mest kjent fra Ally McBeal og Arrested Development). Med andre ord ingen rolleliste å hoppe i taket av.

Regien er platt og kjedelig og bærer veldig preg av å være en TV-produksjon. Handlingen blir aldri verken spennende, overraskende eller dramatisk, og den alltid like glatte Dean Cain er rett og slett kvalmende. Vil du se en spennende og mystisk film så se en annen film enn The Glow. Hvilken som helst annen!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse