Annonse
Travolta skal ha spurt sin kone om hun ikke kunne tenke seg rollen som Sue Ellen siden Jennifer Lopez hoppet av mot slutten av fjoråret. Preston og Travolta kommer til å møtes på skjermen da Travolta skal spille rollen som Sue Ellens utro og maktgale mann J.R. Ewing.

I følge den britiske avisen "Daily Express" har Travolta gjort det klart at han synes sin kone vil bli perfekt i rollen som Sue Ellen og alt peker nå på at rollen havner hos Preston. Dette kan bli interresant roller for dem, da deres eget ekteskap er den rake motsetningen til Ewings.

Innspillingen er forventet å begynne senere i år.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse