Annonse
238Van Sant lover å stille flere spørsmål enn han gir svar."Det er mange teorier om hva som egentlig skjedde, men jeg kjenner ikke til noen troverdige vitnebeskrivelser, bare korte ufullstendige" sier Van Sant. "Alle har forskjellige meninger, men ingen er sanne. Han var bare borte."

Van Sant, som er mest kjent for sin suksessfilm "Good Will Hunting" i 1997, startet å planlegger "Last Days" allerede rett etter Cobains "selvmord", men har brukt mye tid på å finne riktige locations og skuespillere. Den ble nylig filmet i New York og vil ha premiere neste år via HBO Films og Fine Line Features.

- Les mer om filmen her
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse