Annonse
4414Weavings har vært en viktig del av hans siste filmprosjekter V for Vendetta, Happy Feet og The Girl Who Swallowed Bees. På rollelisten finner vi også Tyrese Gibson, Josh Duhamel, Anthony Anderson, Rachael Taylor, John Turturro og Jon Voight.

Det er Michael Bay som har regien på filmen som skal har premiere (kun Amerika?) den 4. juli. Den omhandler de kjente og kjære Transformers som ble kjent for første gang allerede tilbake i 1984. Siden den gangen har Transformers vært en dal av livet til mange barn som nå er blitt voksne og man har kunnet lese tegneserier, se tegnefilmer og selvfølgelig kjøpe sin favorittfigur som leketøy. Jeg har da selv Optimus Prime stående på hylla på kontoret og gleder meg stort til filmen ruller over lerretet...

Mer om Transformers på Wikipedia
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse