Annonse
Siste perle fra den perfekte raden av musikere, Faustino Oramas, er død. Sammen med Ibrahim Ferrer, Compay Segundo, Ruben Gonzales….. ja lista er for lang til å gjengis i helhet, men disse gutta, i B.V.S.C., fikk en del av livet tilbake når Cooder dro dem ut av glemselens dal.


Der har de ligget bortgjemte, desillusjonerte og triste i påvente av ingenting i Castros land. Både plate og filmen om disse herlige gamle gubbene er et vidunderverk og de fikk alle lagt sin sjel i et siste arbeid. Sigarrøykende og drikkende, de synger sikkert i himmelen, samlet på en scene for all fremtid og med en latter om munn. Disse gutta blir du glad i og det er bare å takke for opplevelsen.

Hvil i fred, gutta.

Klikk her for å lese om filmen
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse