Annonse
Steve Buscemi skulle blant annet promotere sin nye film Delirious som er festivalens åpningsfilm.

-Selvsagt er vi skuffet over at han ikke kommer. Vi hadde gledet oss til å ha han her, men når han velger å ta vare på sin familie er det ikke noe vi kan gjøre med det, sier Nina Steen, Kosmoramas festivaldirektør. I tillegg til det hadde Kosmorama en avtale med at den meksikanske superstjernen Gael Garcia Bernál skulle komme til festivalen. Kosmorama har etablert et samarbeid med en meksikansk filmfestival, Ambulante. Det er en ambulerende dokumentarfilmfestival fra Mexico som ble arrangert for andre gang i mars i år. Det var i forbindelse med Ambulante som den snart 29-årige skuespilleren skulle medvirke. -Det er så leit, vi fikk også denne beskjeden i natt. Billetter og reiserute fra Mexico City var bestilt, men nå har Gael Garcia Bernal fått reiseforbud av legen sin på grunn av sykdom og det må vi bare ha forståelse for.

Nina Steen understreker at det er en utfordring å få store gjester til å komme til Kosmorama. -Det er ikke som å booke band som skal på turné, sier hun. Vi er en ung festival med store ambisjoner som jobber hardt for å nå ut i verden. Det mener jeg at vi faktisk har klart i år, til tross for disse kanselleringene har Kosmorama aldri vært mer internasjonal enn i år. Vi presenterer 95 filmer fra 29 land og fem verdensdeler, vi har over 30 gjester fra 14 forskjellige land, avslutter Nina Steen.

(Kilde: Pressemelding fra Kosmorama)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse