Annonse

Filminfo og video

Wild Hogs

Når livet stritter imot Woody, samler han gutta til en motorsykkeltur. De ser mer ut som en gjeng wannabe bikere og med sitt forstadsliv, jobber og familie, er de langt i fra noen ekte bikere. Men det stopper dem ikke fra å begi seg ut på veien i det som skal bli deres livs tur. Mobilene blir kastet og kun den åpne veien og vinden er foran dem. Men når de stopper ved en ekte bikerbar, får turen en uventet vending.


Travolta, Allen, Lawrence og Macy er en godt erfaren gjeng. De har gjort hauger med filmer, og de leverer sine varer som skuespillere. Som bikere fra byen, med sitt trygge liv og omgivelser gjør de rollen som aldrende menn på jakt etter spenning strålende. Og den evigvakre Marisa Tomei er like sukkersøt som alltid. Men selv om alle disse gjør det de skal, så er det noe altfor standardisert og trygt over Wild Hogs. Den tør aldri å være ny, den beveger seg ikke utenfor rammene den hører hjemme i og overrasker ikke. Den underholder og prøver på å være morsom, men det blir fortsatt for lett. Det er som om disse gutta har gjort humor så lenge at de glemmer å være nyskapende.

Men i forsvar så behøver jo ikke alle filmer å være nyskapende. Komedier i sin helhet har ganske klare og strenge rammer som få beveger seg utenfor. Som for eksempel er Mel Brooks sine komedier fantastiske, men oppbruk. På samme måte så er den type komedie som Wild Hogs er også en sjanger som skriker etter noe nytt. Filmene er som regel gode, men du får en følelse av å ha sett dette så mange ganger før.


Det som kanskje er det morsomste glimtet i filmen er Paul Sr. og Paulie fra reality serien American Chopper. Sammen har de kranglet og bygd motorsykler i noe som er langt mer underholdene enn filmen de spiller bareiere i. Og gamle Peter Fonda, som vi ikke glemmer fra Easy Rider, har tred på seg lærdressen igjen og er en slags bikergudfar. De Gærne Grisene er helt grei underholdning i trygge, myke omgivelser, men som aldri helt når opp. Selv om den åpnet som nr 1 første helgen i hjemlandet, betyr det ikke nødvendigvis at den er vilt bra. Dog, trygt er godt og settet gjør uansett jobben sin. Marisa i cowboy hatt, solbriller og ei brun flaske er hot as hell.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse