Annonse
Pitchetevlinga er eit arrangement under Kosmorama der manusforfattarspirar får presentere deira «pitch». Er du ikkje kjent med uttrykket, så tyder dette ein slags grunnidé til eit manus. Deltakarane på konkurransen hadde altså ikkje skrive noko ferdig manus, men sat inne med mange kreative idear.

Desse ideane har juryen for pitchetevlinga fått høyra, og vald ut den ideen som var best. Juryen, som var Erlend Loe, Harry Guttormsen og Karin Julsrud, falt til slutt for ideen til Lasse M. Johannessen. Han får altså ein premie på 100 000 kroner til å skriva manuset sitt.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse