Annonse
818I det de første scenene er under innspilling til Twentieth Century Fox og EuropaCorp's Hitman, har et offisielt plott-sammendrag for den Xavier Gens regisserte action-thrilleren blitt sluppet. Manuset er skrevet av Skip Woods (Swordfish) etter det enormt populære spillet fra Eidos.

Det offisielle sammendraget forteller at Agent 47 (Deadwood's Timothy Olyphant) har blitt opplært til å bli en proffesjonell leiemorder, hvis sterkeste våpen er hans yrkesstolthet. 47 er ikke bare de to siste tallene i strekkoden han har tatovert i nakken, det er hans eneste navn.

Jegeren blir den jagede når 47 havner midt i en politisk overtakelse. Både Interpol og det russiske militæret jager Hitman gjennom østeuropa, mens han forsøker å finne ut hvem det var som forsøkte å lure han og hvorfor. Den største trusselen mot 47 er hans samvittighet og de ukjente følelsene som vekkes i han på grunn av en vakker pike.

I tillegg til Olyphant på rollelisten finner vi Dougray Scott (Mission: Impossible II), Olga Kurylenko (Paris je t'aime), Robert Knepper (Prison Break), Ulrich Thomsen (Festen) og Michael Offei (Casino Royale).

EuropaCorp's Pierre-Ange LePogam er produsent for Fox og hovedparten av filmingen foregår i og rundt Bulgarias hovedstad Sofia i tilsammen 12 uker. En annen enhet vil filme på forskjellige steder inkludert South Africa, Istanbul, St. Petersburg og London.

Hitman lanseres i Frankriket gjennom EuropaCorp Distribution og i resten av verden gjennom Twentieth Century Fox.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse