Annonse
4493I mange år har flere av kun vært å finne på gamle slitne VHS-kassetter, men nå er de folkekjære sketsjene kommet tilbake i forbedret bildekvalitet.

DVD-en har release 9. mai, men er allerede blitt forhåndssolgt i hele 45.000 eksemplarer.

I 50 år har Arthur Arntzens folkekjære karakter Oluf underholdt og gledet det norske folk. Seks år etter at karakteren Oluf ble lagt på hylla, er Arntzen igjen tilbake med den kanskje mest folkekjære humorfiguren gjennom tidene. I forbindelse med at Arthur Arntzen feirer 70 år og at Oluf Rallkattli fyller 50 år, lanserer Scanbox Entertainment Norge en 2-disk utgivelse med det beste fra Oluf.

DVD-utgivelsen
50 år med Oluf er en utgivelse som består av to plater pent innpakket i en lekkert utført digi-pack. På plate én finner vi den aller siste forestillingen med Oluf, filmet gjennom syv forestillinger ved Folkets Hus i Narvik, januar 2007 – akkurat den scenen Oluf og Arthur Arntzen har opptrådt på flest ganger gjennom historien. Huset har blitt bygget om til studio og Arntzen og Tore Skoglund møtes for å mimre over historiske øyeblikk fra scene og fjernsyn. Blant annet får vi et gjensyn med den populære ”farsskapssaka”. Forestillingen er en flerkameraproduksjon tatt opp i HD og akkompagneres av en lydmiks i 5 kanaler. På plate to finner vi de beste av de klassiske Oluf-sketsjene i original lengde og vi får et gjensyn med den legendariske TOLKEN fra kassasuksessen Den fordømte Nordlendingen. Også denne gangen er det Lennart Lidström som har regien. Han er instruktøren bak publikumssuksessene OLUF og Den fordømte Nordlendingen.

- For andre gang er figuren Oluf tilgjengelig på DVD-formatet. Interessen og viktigheten til Arntzens karakter Oluf er fortsatt meget høyt, noe som et forhåndssalg på over 45.000 klart og tydelig viser, sier produsent Tomas Evjen i News On Request (NOR) AS, som også produserte den suksessfulle DVD-utgivelsen ”Oluf i eget bokbad” som i fjor lå på 8. plass på VG-lista Topp 10 Video salg.

- Det er også andre gang at et norsk underholdningsshow er blitt produsert utelukkende for DVD, og det første var også med Oluf. Det er spennende for markedet at man igjen har produsert et underholdningsshow utelukkende for DVD-lansering. Tidligere har video vært et ettermarked for spillefilm og TV-serier. Nå ser vi noe nytt i markedet hvor underholdningsprogrammer lages kun for DVD" sier markedssjef Jon Einar Sivertsen i Scanbox Entertainment AS.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse