Annonse
The Sims er et stategispill som simulerer liv, og ble skapt av spilldesigner Will Wright og utgitt av Maxis via Electronic Arts. Spillet er en simulering av hverdagslivet til en eller flere individer (kalt "Sims") i en forstad i nærheten av SimCity.

Spillet ble første gang utgitt 4. februar 2000 og har solgt mer enn 16 millioner kopier, noe som har gjort det til tidenes mest solgte PC-spill i historien. Hvis man inkluderer utvidelsespakkene har serien solgt tilsammen over 70 millioner enheter verden over pr januar 2007. Spillet har også en oppfølger "Sims 2" og "Sims 3" er under utarbeidelse.

Filmmanus som er basert på spillet skal skrives av Brian Lynch. Foreløpig er det ingen informasjon om plot eller skuespillere, men jeg har ingen store forhåpninger til dette prosjektet.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse