Annonse
Cage har vært i forhandlinger om å spille i denne oppfølgeren, men samtalene er blitt avsluttet på grunn av tidsmangel i følge hans egen arbeidsplan.

Relativity Media står forfinansieringen av filmen, mens Paramount skal stå for distribusjon. Art Linson som var produsent for De Palmas film "The Untouchables" fra 1987 skal også være produsent for oppfølgeren.

I Cannes forrige uke kunne Relativitys Ryan Kavanaugh fortelle at Gerard Butler er på rollelisten-

Butler (sist sett i 300) skal spille rollen som Jimmy Malone, som ble spilt av Sean Connery i originalen. Cage skulle ha spilt en ung Al Capone.

Cage jobber for tiden med "National Treasure: Book of Secrets" som har premiere i desember. Han har ikke sagt noen om hva hans neste film blir etter det.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse