Annonse

Filminfo og video

The Darwin Awards

Filmen har ikke så mange kjente skuespillere. Joseph Fiennes og Winona Ryder spiller hovedpersonene i denne filmen. Den eneste filmen jeg har sett Ryder i, var i Mr. Deeds. Fiennes har jeg sett i Enemy At The Gates, og Running With Scissors. Jeg kan vel også nevne at selveste Metallica er med i denne filmen.

Filmen handler om kriminalbetjenten Michael Burrows, som nettop har fått sparket fra jobben sin på grunn av at han lar en forbryter slippe unna. Problemet til Michael er at han besvimer hver gang har ser blod. Når han skulle fange denne forbryteren, så begynnte de å slåss. Michael slo han så hardt at han begynnte å blø fra nesen. Slutten på denne kampen, ble at Michael besvimte av blodet, og forbryteren slapp fri.


Michael var veldig opptatt av The Darwin Awards, og holdt på med internettsiden hele tiden. Han bestemmer seg for å finne seg en ny jobb, men han vet ikke hva han kan jobbe med. Han bestemmer seg for å prøve å få en jobb i et av de store forsikringsselskapene. Han reiser på jobbintervju, og forteller sjefen hvordan han kan spare millioner for forsikringsselskapet.

Sammen med sin nye partner Siri drar han av sted for å sjekke ut noen mistenkelige dødsfall. Han får se mye rart på vegen. Uten å røpe for mye, kan jeg fortelle at han etterforsker døden til en mann som har festet en rakett til bilen sin.

Alt i alt synes jeg dette var en veldig morosam film. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å se denne flere ganger, og jeg vil anbefale dere andre til å se den.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse