Annonse

Filminfo og video

Daltry Calhoun

Etter å ha forlatt kjæresten sin 14 år tidligere, har døgenikten Daltry Carlhoun klart å komme seg opp i verden takket være sin kjærlighet til golf og sin kunnskap om gressfrø. Selskapet han eier, Calhoun Enterprises, begynner å slite på grunn av praktiske problemer med gresset, og ganske samtidig oppsøker hans gamle kjæreste ham og med seg har hun deres felles datter. Dermed står Daltry overfor helt nye utfordringer han må takle. Han må klare å etablere et forhold til sin fjorten år gamle datter som han ikke har sett siden hun var en baby, samtidig som han må få Calhoun Enterprises på bena igjen.


Ikke helt som forventa
Denne filmen ga meg en annerledes opplevelse enn det jeg hadde ventet etter å ha sett coveret og lest omslaget. I første omgang kan det virke som at det er en komedie som vil være litt wild and crazy, særlig når man ser Johnny Knoxville i rollen som gressleverandøren Daltry Calhoun, og med klare referanser til marijuana på dvd-omslaget. Men etter fem minutter inn i filmen blir det fort tydelig at det ikke er her plottet ligger. Derimot handler det mer om forholdet mellom far og datter, og diverse trivielle situasjoner de kommer opp i hver for seg og sammen.

En lett film
Stort sett er det en komisk vinkling på handlingen og det funker fint gjennom hele filmen. Dog var jeg glad for at filmen ikke er lengre enn 90 minutter siden den ikke stikker dypt nok til å engasjere på det følelsesmessige nivået og derfor kan virke litt platt hvis det er sånne filmer man liker. Men underholdningsverdien er jevnt over grei, og hvis det er søndag og du var på fylla igår så er det en fin anledning til å se denne filmen. Dessuten så er det moro å se Juliette Lewis spille en litt annerledes rolle enn hun pleier, og ikke minst er det artig at Quentin Tarantino er executive producer i denne filmen. (sammen med Erica Steinberg).

Ekstramateriale:
Theatrical Trailer, sneak preview, deleted scenes, gag reel, the making of Daltry Calhoun, Blue Mother Tupelo’s ”Put Yor Head On My Shoulder” Music video & the B team.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse