Annonse

Filminfo og video

Scary Video 5

Lyser det i store bokstaver på coveret, og mange vil tro at dette er en oppfølger til de populære Scary Movie-filmene som har kommet i det siste. Men mer feil kan man ikke ta. Scary Video 5 har absolutt ingenting med Scary Movie å gjøre (originaltittelen på filmen er Boy Eats Girl), dette er faktisk en irsk produksjon som kommer i kjølvannet av Shaun of the Dead. Problemet er at Scary Video 5 ikke er i nærheten av Simon Peggs komedie.

Filmen tar oss altså med til Irland hvor vi møter en gjeng ungdommer og deres vanlige liv på skolen. Kjærlighet, krangler, tøffe gutter i tøffe biler, søte jenter i søte antrekk og nerdete gutter i rare antrekk. Midt opp i alt dette har vi Nathan og Jessica, som begge er forelsket i hverandre, men ikke klarer helt å vise det. Da Nathan ser Jessica sammen med en annen gutt, blir han sjalu og velger å ta sitt eget liv. Moren har ironisk nok akkurat funnet en bok hvor man kan gjenopplive de døde (er ikke det flaks?) og hun velger selvfølgelig å bruke dette på sin sønn. Men boken er ikke fullkommen, og det viser seg at gutten ikke bare kommer tilbake, men han har blitt en zombie.

Skal jeg være helt ærlig så er Scary Video 5 en idiotisk film fra start til slutt. Filmen er usannsynlig (og ja, da mener jeg bortsett fra det faktum at det er en film om zombier), den er full av feil og løsninger på de fleste problemene er så tåpelige at man synker langt ned i stolen av skuffelse. Og med det faktum at filmen overhodet ikke er morsom, og man ikke ler en eneste gang, så lurer man litt på hva det er som foregår i hodene på distribusjonsselskaper og produksjonsselskaper som tillatter seg slik markedsføring.

Det er nok egentlig bare en konklusjon når det gjelder Scary Video 5: Styr unna!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse