Annonse

Filminfo og video

Trust the Man

Filmens tittel har egentlig veldig lite med filmens handling å gjøre, men de måtte vel ha en tittel på denne filmen også. Her møter vi fire mennesker, Tom og Rebecca, og Tobey og Elaine. Alle sliter de med sine problemer, Rebecca ønsker å fokusere på karrieren, Tom ønsker sex, Tobey ønsker å være som et lite barn og Elaine ønsker å få barn. Dette påvirker selvfølgelig forholdene og ender med at jentene rotter seg sammen i det ene hjørnet og guttene i det andre hjørnet.

En må vel nesten si at dette er et tema man har vært borti før, og av den grunnen gir det oss ikke så veldig mye interessant å gå ut i fra. Problemet for filmskaperne er da altså å holde engasjementet oppe gjennom hele filmen. Dessverre lykkes de ikke med dette, og man merker at man dabber litt av utover i filmen. Spesielt er midtpartiet av filmen lite inspirerende og noen ganger føltes det som om filmen aldri kom til å ta slutt og øyelokkene begynte å bli tunge.

Det største problemet med denne filmen er at den er er altfor stereotypisk og prøver å benytte seg av dette for å fange publikums interesse. Den har med motsetninger uten helt å forklare hvorfor, som Tom og Rebecca. Tom er sexfiksert og ønsker masse sex, Rebecca orker ikke, men forklarer aldri hvorfor. Tobey er redd for å binde seg, selv om han og Elaine har vært kjærester i syv år. Og da er det eneste logiske (i hvert fall i følge filmskaperne) at Elaine skal ønske å gifte seg, og få barn.

Filmen drar denne problemstillingen utover i en halvannen time uten å se ut til å nærme seg en løsning. Men så skjer ting veldig fort, og all lykke kommer tilbake til alle involverte det siste kvarteret. Du får selv se filmen (hvis du føler for det) for å finne ut hvordan det skjedde, men at løsningen var simpel, vel.. det må jeg innrømme.

Trust the Man kan vel konkluderes med å være en middelmådig film om familiære forhold, og med litt bedre tid på manus og filmatiseringen, så kunne vi ha fått et mye bedre resultat.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse