Annonse
Det er mange som gleder seg til den femte filmen med verdens mest kjente trollmann. Og for de som ikke gleder seg er det vel ikke mer å lese i denne artikkelen.

Men nå har Warner Bros gitt oss enda en liten smakebit på Harry Potter og Føniksordenen som har verdenspremiere den 13.07. Klippet ble vist på showet til Ellen DeGeneres og viser scenen hvor Venke Dolorosa Uffert blir annonsert som lærer i Forsvar mot Svartekunster, til alles store overraskelse. Bare det å se Emma Thompsons fantastiske figur er en fornøyelse i seg selv i dette klippet.

Det går også rykter nå om at Warner Bros leter etter lokasjoner i Skottland for å filme scener til Harry Potter og Halvblodsprinsen. Daniel Radcliffe, Rupert Everett og Emma Watson har alle signert for de to siste filmene og Halvblodsprinsen har foreløpig fått premieredato den 21.11.08

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse