Annonse
4514DET PERFEKTE KUPPET
I mini-serien følger vi fire menn med ulik bakgrunn. Brødrene Victor og Emil, Manne og Pål har sammen planlagt det perfekte brekket - det store kuppet som alle drømmer og prater om, men som veldig få lykkes med.

Kuppet går ut på å overføre 354 millioner svenske kroner til en bankkonto på Mallorca. Pengene finnes på en hemmelig konto til et av landets mest respekterte fondskommisjonærer hvor Victor og Emil jobber. Ettersom det handler om svarte penger, som egentlig ikke finnes, vil det aldri komme en anmeldelse...

Kuppet går glatt og ingen blir skadd, ingen kommer til å merke noen ting og gutta blir mangemillionærer over natten. Transaksjonen gjennomføres, men når de ankommer Mallorca forandres alt. Voldsomme hendelser tvinger våre karakterer å ta beslutninger de aldri hadde drømt om...

KOSTET 24 MILLIONER Å PRODUSERE
Den hardbarka mini-serien HOMBRES er en samproduksjon mellom TVNorge og svenske Kanal5, og kostet imponerende 24 millioner kroner å produsere. Jarowskij Drama, som står bak serien, har de siste årene produsert mange av de store svenske dramaseriene. Blant annet SVT-serien Lasermannen og TV4s Persbrandt-serie Medisinmannen. Serien fikk god respons hos norske anmeldere og Aftenposten skrev blant annet ”kjapp og effektiv krimserie som vet hva den holder på med.”

Scanbox gir ut mini-serien på DVD den 13. juni i en heftig 2-disk utgivelse.

(Kilde: Pressemelding, ScanBox)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse