Annonse
Tom Cruise skal etter planene starte innspillingen av filmen Valkyrie, som omhandler den sanne historien om Oberst Claus von Stauffenberg, mannen som prøvde å ta livet av Adolf Hitler, men ikke lyktes. Filmen skulle egentlig spilles inn på en tysk militærbase, men nå blir han nektet å bli med av den tyske regjeringen. Grunnen er så enkel at de ikke godtar Cruise sin ekstreme holdning til scientologi.

Tidligere i år gikk også barnebarnet til von Stauffenberg ut mot Cruise. Grev Caspar Schenk von Stauffenberg erklærte at han og de andre familiemedlemmene var bekymret for at filmen ville bli finansiert av scientologisekten og at Cruise ville propagandere for sine scientologiideer i filmen. Men nå har også den tyske regjeringen med forsvarsministeren Harald Kammerbaur gått ut og satt ned foten. Grunnen er at Scientologien ikke er anerkjent av den tyske kirken, og blir sett på som en "penge-slukende-kult". Tyskerne med Bundeswehr (tyske militæret) er meget interessert i å lage en seriøs og autentisk film om von Stauffenberg, men det må bli uten Tom Cruise i rollen.

Filmen som skal regisseres av Bryan Singer har blant annet Bill Nighy, Patrick Wilson, Kenneth Branagh og Tom Wilkinson i rollene. Filmen har premiere i løpet av 2008
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse