Annonse
Siden den første Harry Potter filmen kom i 2001 har de tre ungdommene vært overalt i medias søkelys og har måttet lære seg å håndtere fans, stress ved innspilling og ikke minst paparazziene. I tillegg skal de ha skolegang og må jobbe med lekser samtidig.

Daniel Radcliffe som spiller har spilt Harry Potter fra film en og signerte for ikke lenge siden for de siste to filmene, hvorav den siste har planlagt lansering i 2010. "Det største problemet jeg kan se er at jeg ikke har den spontaniteten som ungdommer på min alder vanligvis har," forteller Radcliffe til Reuters, før han legger til at han elsker film og skuespill. "Hvis noen ønsker å ha deg med på en klubb, kan du ikke si ja med en gang, men må først finne ut hvordan klubben er, og om det er mulig å være der uten altfor mye oppmerksomhet".

17-åringen er en av de mest kjente i England og har en estimert formue på 20 millioner pund. I det siste har han også prøvd seg på teateret, hvor han spiller en urolig stallgutt i Peter Shaffer's "Equus". "Hver kveld når jeg kommer ut fra teateret etter en opptreden i Equus, står det en paparazzi der. Så jeg fant ut at jeg skulle gå med den samme jakken og hatten hver kveld, slik at det så ut til å være den samme kvelden på bildene. Jeg syntes det var en god idé".

Medskuespiller Emma Watson som spiller Hermine Grang i filmen sier hun må sjonglere med skolearbeid, innspilling og promotion av film, intervjuer, pressekonferanser og premierer. "Ikke misforstå meg, jeg elsker det jeg gjør, men det er mye press og ansvar for en syttenåring. Jeg må prioritere både jobb og skole. Harry Potter er et stort franchise som nesten aldri stopper. Det blir som en fulltidsjobb da selv om innspillingen er over, så er det allikevel mye mer som skal gjøres. Det går aldri over."

Watson er enig med Daniel Radcliffe når det gjelder ungdomstiden, enda så godt hun prøver å holde jobb og det personlige livet adskilt. "En av de tingene du kan gjøre når du er tenåring er å farge håret og gjøre mange merkelige ting, eksperimentere med livet. Jeg har dessverre ikke hatt denne muligheten, på samme måte som mange av mine venner har." Emma håper å fortsette med karrieren innen film, men ønsker først og fremst å gjøre ferdig studiene i England.

Den neste filmen i serien har premiere 13. juli i Norge, og vil etter ryktene være den foreløpig mørkeste av filmene som foreløpig er laget.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse