Annonse
Etter å ha innkassert nesten en milliard dollar, klatret Spider-Man 3 opp på en tiendeplass på listen over tidenes høyeste filminntekter. I et intervju med MTV sier Sam Raimi, regissøren av de tidligere filmene, at han ikke utelukker en fjerde film. Tidligere skal Tobey Maguire ha avkreftet en ny oppfølger, men nye kilder skal ha det til at både han og Kirsten Dunst er villige – så lenge vilkårene er gode nok.

Maguire påpekte at en film nummer fire, må skille seg ut med nytt og originalt materiale rundt et eventuelt manus. - Hvis Sam (Raimi) er involvert og filmen har riktig rollebesetning kommer jeg til å vurdere det, tilføyde han.

Det har tidligere harselert rykter rundt Raimi som regissør for en filmatisering av Hobbiten. Da gikk filmselskapet Sony Columbia Pictures ut og avkreftet dette, ved å si at de ønsket ham i regissørstolen for en fjerde Spider-Man-film.

- Studioet kommer til å lage flere Spider-Man-filmer uansett, var Maguires svar på tiltale. Og med en inntekt på fem og en halv milliard norske kroner etter siste film, er jo Sonys interesse egentlig fullt forstårlig.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse