Annonse
Det er nå klart at Russell Crowe og Ridley Scott skal kjøre i gang med sitt femte samarbeid (Gladiator 2000, A Good Year 2006, American Gangster 2007, Nottingham 2009) i filme Body of Lies som har planlagt premiere i 2008. Filmen som blir skrevet av William Monahan, mannen bak The Departed, skal ha et plot som omhandler Al-Qaida. Crowe skal her spille en CIA sjef som skal forsøke å fange en Al-Qaida-leder. Med seg på teamet har han en agent spilt av Leonardo DiCaprio.

Russell Crowe har ikke sagt helt sikkert ja enda, men ønsker å lese en "polert" utgave av manuset før han inngår i en kontrakt. For tiden jobber Crowe sammen med Denzel Washington og nettopp Ridley Scott med filmen American Gangster. DiCaprio spiller inn film med Kate Winslet for andre gang etter Titanic i filmen Revolutionary Road.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse