Annonse
Det er forfatterne bak dokumentaren "Ashes to Glory" som har saksøkt Warner Bros for 40 millioner dollar, etter at de mener studioet har inngått et kontraktbrudd for filmen "We Are Marshalls". Filmen og dokumentaren tar begge for seg den traumatiske tiden etter flyulykken hvor hele fotballaget til Marshall University ble drept. Deborah Novak og John Witek peker på de mange likhetene mellom dokumentaren og filmen, og mener de skal ha navnet sitt på manuset, som produsenter og for konsultasjon av filmen.

Advokat John Marder representerer de to forfatterne og mener de har saken på sin side. "Filmindustrien har en klar tendens til å stjele filmidéer og manus fra andre. Men dette er en helt annen sak, da Novak og Witek faktisk har en kontrakt på sin side, som sier at de skal ha kreditt for filmen."
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse