Annonse

Filminfo og video

The Cutter

1980-talet var en god tid for actionhelter. Dette var tiden Stallone, Schwarzenegger, og Russell var de store innen filmindustrien. En av de største heltene var Chuck Norris. Filmer som /Lone Wolf McQuade/, /Code of Silence/ og /Missing in Action /er alle gode filmer fra denne mannen. Han rundjulte skurkene og puttet dem i buret en gang for alle. Uheldigvis for Chuck Norris, måtte desse dagene ende.

Etter å ha gitt ut elendige filmer på 1990-talet, la Chuck nesten karrieren på hylla. Den seks ganger verdensmesteren i karate ble bare mindre og mindre populær som tiden gikk. Den største grunnene til at mannen fortsatt var kjent, var disse såkalte "Chuck Norris Facts", og selvfølgelig hans gamle gode filmer. Kanskje var det "Chuck Norris Facts" som gjorde slik at han fikk lyst å gjøre comeback og banke litt flere skurker i hans nye ”rett på DVD” film The Cutter.

I denne filmen spiller han John Shepherd, en politimann fra Spokane som har lagt opp og blitt privatdektektiv. Chuck er nå blitt 67 år, og dette vises litt i denne filmen. I denne filmen spiller han en litt mer menneskelig rolle som vi aldri har sett han spille før. Han er ikke lenger lik Schwarzenegger i /Collateral Damage/, eller Stallone i /Cop Land/. Han vinner ikke alle slåsskampene lenger selv, og trenger til tider litt hjelp.

Filmen starter med at han er for sen til å redde en kidnappet jente fra å bli henrettet. Først tar han ut frustrasjonen sin på kidnapperne og kaster han ene ut glaset, før han reiser hjem og tenker på at han var for sen for å redde jenta. Historien endrer seg fort og går over til en litt annen handling. Filmen handler nemlig om en diamant-tyv som har stjelt et arkeologisk funn. En internasjonal tyv kjent som Dirk (Daniel Bernhardt) har stjelt diamanter fra den tidligere nazisten Colonel Speerman. Når en diamantsliper med navne Issac Teller (Bernie Kopell) blir kidnappet, så blir Shepherd kalla inn til tjenste.

Det ser ut som Norris har det morsomt når han spiller inn denne filmen. Han slåss ikke like mye som før, men kommer med mange gode replikker. Problemet med denne filmen er egentlig at historien er litt dårlig. Det er ikke nok med noen få morsomme linjer fra Chuck for å gjøre denne filmen bra. Filmen minner mer om en forlenget episode av Walker: Texas Ranger.

Karakteren til Daniel Bernhardt er ganske rar. Han skal forstille en kriminell som er ettersøkt over hele verden, og skal være en mester i forkledning. Disse forkledningene (med falsk skjegg, caps, og parykker) er egentlig bare helt idiotiske. Alle hadde kjent han att i de dårlige forkledningene der. (Dette bør kanskje de som bestemmer kostymene tenke litt mer på neste gang?) Daniel var ganske god i slåss-scenene, og gjorde de spennende. Med sin erfaring fra The Matrix Reloaded hadde han ganske mange lure triks. Men som alle her vet, så kan INGEN mann vinner over Chuck Norris!

Den eneste grunnen til å se denne filmen er Chuck Norris, som har mange gode kommentarer og fortsatt prøver å fylle actionscenene sine med energi og spenning. Han viser at han fortsatt har igjen noe fra sine yngre dager, same om han er 67 år gammel. Å se Norris banke skurer er fortsatt like morsomt!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse