Annonse

Steven Spielberg som jobbet med sin "Nærkontakt av Tredje Grad" fikk besøk av sin kompis George Lucas på settet. Lucas var så utrolig imponert over det enorme settet og Spielbergs visjon at han var skråsikker på at Spielbergs film kom til å bli en større suksess enn hans egen romfilm. Dette forklarer Steven Spielberg i en dokumentar som ble vist på amerikansk TV i går.

Spielberg og Lucas inngikk et veddemål hvor premien var 2,5 prosent av fortjenesten på de to respektive filmene. I etterkant er det jo lett å skjønne at Lucas tapte dette veddemålet så det suste, da hans romfilm er en av de aller mest kjente filmene til dags dato - Star Wars.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse