Annonse
Foreløpig vet ingen hva denne filmen heter eller hva den handler om, men det ser spennende ut. I klippet ser vi først en rekke mennesker på en fest helt til lyset går, og det begynner å regne ildkuler fra himmelen.

Dette er trolig et pr-stunt for en kommende film, og har fått stor oppmerksomhet nettopp fordi den enda ikke har blitt gitt noen offisiell tittel. Filmen har fått kallenavnet "Cloverfield", men Paramount Studios, avviser at dette er den faktiske tittelen.

Det er mannen bak "Lost" og "Mission: Impossible 3" som er produsent på denne mystiske filmen som skal ha premiere 18. januar 2008.

>> KLIKK HER FOR Å SE TRAILER
>> BESØK FILMENS MERKELIGE NETTSIDE...
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse