Annonse
48-åringen risikerer seks måneders fengsel og bøter opp til 5.000 dollar dersom han finnes skyldig, melder BBC.

– Det er første gangen noen er blitt arrestert og tiltalt etter den nye loven om illegale opptak, fastslår talsmann for byrådet i New York, Jason Post.

Ifølge den amerikanske filmindustriens bransjeorganisasjon MPAA er mer enn 40 prosent av piratkopierte filmer i USA tatt opp ulovlig på kinoer i New York.

De selges gjerne videre til massekopiering eller legges ut på internett, ofte bare timer etter filmen har hatt premiere.

Mannen ble anholdt da han skulle inn på en forhåndsvisning av suksessfilmen «Transformers», og brakte med seg et videokamera, en videospiller og en fjernkontroll. Han er ute mot kausjon og må møte i retten 20. september.

(Kilde: Filmweb.no)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse