Annonse

Filminfo og video

The Mechanik

Lundgren er ikke bare regissør, men han har også hovedrollen i filmen. Han spiller den russiske Nick Cherenko. For 7 år skøt gangsteren Sasha (Ivan Petrushinov) både sønnen og kona hans. Nick jakter på Sasha, og skyter han i hodet, før han etterlater han i bilen og er sikker på at han er død.

Akkurat nå, så bor Nick i Los Angeles og har jobb som bilmekaniker der. Han kom til USA ulovlig etter det som skjedde med kona og sønnen. En dag Nick er på jobb, kommer en rik dame til garasjen for å treffe han. Hun forteller ham at hennes datter Julia (Olivia Lee) har blitt kidnappet og at hun vil at han skal hjelpe henne å få Julia tilbake. Hun vet alt om at Nick tidligere har vært i spesialstyrkene i Afghanistan, og at han ikke er redd for noe. Hun tilbyr han også veldig mye penger for å gjøre jobben. Først, så sier han at han ikke vil ha jobben. Men når ho viser han bildet av kidnapperen, som er den samme mannen som drepte hans sønn og kona, så ombestemmer han seg fort.

Nick tar selvfølgelig oppdraget, og reiser til Russland for å redde Julia og gjøre ferdig jobben han trodde han allerede hadde gjort. Han finner fort ut at Julia holder på å bli solgt som prostituert. Han møter Burton (Ben Cross), som kan skaffe han så mye våpen han bare ønsker. Burton har også et forhold til en av Julia sine ”medarbeidere”. Sammen med 4 andre av vennene til Burton, skal han prøve å redde jente og hevne seg på Sasha.

Uten tvil, så er dette en film som fokuserer mest på action. Lundgren har tidligere vist oss at han kan lage noen gode actionscener. Når Nick begynner å brekke armer, og skyter i stykker gangstere, så kan du føle knekkingen i ledda og kulene som fyker. Vi får også seg noen blodige scener, som er fine for dere som liker blod. Ser vi etter på bilde- og lydkvaliteten på denne filmen, så ser og hører vi at det er god kvalitet på begge deler. Leter vi etter ekstramaterial, så finner vi dessverre veldig lite. Det eneste ekstramateriell vi finner, er en trailer, Sneak Previews og The Making of.

Den andre filmen Dolph Lundgren regiserer er egentlig en bra film om hevn. Fans av actionfilmer og/eller Dolph Lundgren vil sikker like denne, men dere som er ute etter en film med et godt manus og en god historie bør styre unna.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse