Annonse
Med unntak av Toy Story har ikke Pixar laget oppfølgere til noen av sine meget populære filmer. Toy Story fikk sin oppfølger i 1999, og har fått en planlagt treer i 2010. Men nå har det begynt å virre rykter ute på det store nett at animasjonsselskapet skal sette i gang med en oppfølger til Cars, eller Biler som vi ble kjent med den her i Norge. Hva filmen skal handle om sies det ingenting om, men det ryktes at den skal komme en gang i løpet av 2011.

Så skal man stole på disse ryktene? Cars som endte opp med å spille inn over 240 millioner dollar er jo i Hollywoods klasse over typiske oppfølgerkandidater. Men John Lasseter, sjefen i Pixar, har indirekte avkreftet slike rykter da han tidligere i år gikk ut og sa: "Oppfølgere er ikke en del av Pixar. Her handler alt om å ha et lidenskapelig forhold til det de driver med, og det de vil gjøre senere."
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse